top of page
IMG_0743.JPG

WERKEN BIJ
K&K KAPPERS

Een prima CAO voor medewerkers. Een intensieve training en begeleiding door onze salonmanagers en trainers. Maar vooral, leuke collega’s waar je veel van kunt leren. Tijdens diverse bijeenkomsten werk je met elkaar en wissel je ervaringen uit, soms formeel tijdens een vergadering, soms informeel tijdens een ontspannende activiteit. Samen met de salonmanagers en (externe) trainers zorgen we ervoor dat je professioneel te werk gaat en zo een optimale kwaliteit kan leveren naar de consument.

Salonmanagers en medewerkers zijn actief en worden betrokken bij het beleid dat door ons gevoerd wordt. Werken bij K&K Kappers betekent met gelijkgestemde kappers gezamenlijke doelen nastreven, dit om alert te kunnen reageren op veranderingen in de branche, de maatschappij en in de mode. Medewerkers kiezen voor onze salon omdat zij hierdoor gestimuleerd worden. Als team gaan we voor mooie haar mode. Doordat kennis en ervaring intensief getraind worden, lopen we voorop in de markt.

WELKOM BIJ K&K KAPPERS

K&K Kappers wil zich concentreren op de medewerker die op een hoog niveau het kappersvak wil uit oefenen. Medewerkers die gaan voor kwaliteit op vaktechnisch en communicatief gebied. Bij K & K Kappers werken (Top)stylisten die heel bewust hebben gekozen voor het kappersvak. Aandacht, passie voor het vakwerk en klantgerichte diensten, zijn onderdelen waar onze klanten blij en tevreden van worden.

Onze missie is om dé kwaliteitssalon te zijn voor de klant die vakkundige haarverzorging op prijs stelt en zich prima thuis voelt. Onze medewerkers staan open voor vernieuwing, teamwork en een cultuur waar men zich verder kan ontwikkelen. Bij K&K Kappers is ruimte voor de eigen identiteit voor de medewerkers.

 

'Aandacht, passie voor het vakwerk en klantgerichte diensten, zijn onderdelen waar onze klanten blij en tevreden van worden.'

IMG_0728.JPG
bottom of page