Bruidsarrangementen 

Voor alle types en haarkwaliteiten is het mogelijk om een feestelijk kapsel te creëren!

Verwen jezelf met een bruidsarrangement en straal op je bruiloft!

De bruidsmake-up is geheel afgestemd op jou persoonlijkheid, eigen wensen en bruidskleding. Misschien wil je jou moeder, schoonmoeder, getuige of andere belangrijke mensen op de dag van jou leven verwennen met föhnen, make-up. Alles is mogelijk bij K&K Kappers. Jolanda is onze specialist en heeft veel ervaring in zowel (model-fotografie) make-up als ook in opsteken en bruidskapsels.
Maar ook Debora en Britt zijn collega’s die deze dag tot jouw dag kunnen gaan maken.

 

Oriënteer je tijdens een adviesgesprek

Ruim voor de bruiloft kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in onze salon in Vroomshoop. In ongeveer een half uur adviseren we je over wensen, coupe, kleur en make-up. We maken vervolgens een inschatting van de te verwachten prijs.

 

De optimale voorbereiding dankzij een proefkapsel

Een paar weken voor de bruiloft kom je in de salon voor een proefkapsel. Eventueel wordt je haar dan ook gekleurd en geknipt, en krijg je een proef make-up. Als je dat wilt kunnen we ook meerdere proefkapsels maken.

 

De grote dag voor jouw feestelijke look
Op de dag van je bruiloft spreken we af bij ons in de salon of bij jou thuis (op basis van km vergoeding). Ook de (aanstaande) familieleden kunnen we voorzien van een feestelijke coupe en make-up. Wanneer jouw planning en wensen bij ons van te voren duidelijk zijn, passen we onze planning graag aan op die van jou!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, of via de email. Zie hieronder voor de contactgegevens.

 

 

© K&K Kappers 2022