maak kennis met ons team

maak kennis met ons team

en maak gelijk een afspraak bij ons!

en maak gelijk een afspraak bij ons!

maak kennis met ons team

om daarna makkelijk hier een afspraak te maken.

Jolanda

Head Stylist make-up

Mijn naam is Jolanda, en ik werk als topstyliste voor K&K Kappers.
Mijn passie is dan ook mijn hobby. Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren en met een mooie coupe en bijpassende kleuren de deur uit te laten gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar bruidjes, make-up en leerlingen opleiden voor het kappersvak.

Jordi

Hair stylist curls

Mijn naam is Jordi Fernandes en ik woon in Leeuwarden.
Ik werk nu bijna 10 jaar als kapper en daarvan werk ik nu 1,5 jaar bij K&K Kappers met veel plezier. Wij hebben een hecht team met veel positieve spirit. K&K Kappers voelt als een familie voor mij. Mijn specialiteit binnen het bedrijf zijn korte kapsels knippen, met name krullend haar. Toch zie ik mezelf als all-round en maak ik van elk kapsel weer iets stralends.

Roselinda

stylist curls color

Ik ben Roselinda. Als 17 jarige stagiaire ben ik begonnen bij K&K Kappers. En nog steeds ga ik met plezier naar mijn werk. Dat komt vooral omdat ik de creativiteit met het haar en gezelligheid met klanten en collega’s goed in balans vind liggen met elkaar. Mijn specialiteiten liggen voornamelijk in het highlighten, verven en mannelijk en vrouwelijk haar knippen.

Oda

Hair & colorstarist

In 2017 ben ik bij K&K Kappers begonnen met werken. Ik heb de BBL opleiding gedaan (werken en leren) en op deze manier heel veel geleerd in de salon. In juni 2020 heb ik mijn diploma behaald. Ik was heel blij dat ik na mijn opleiding hier kon blijven werken. Ons team is gezellig en sociaal om in te werken. Mijn passie voor het kappersvak komt vanuit mijn familie, zo wist ik al jong dat ik het kappersvak in wilde. 

Mijn creativiteit vind ik in het kleuren. Hier wil ik mij ook graag in specialiseren. Met het zetten van highlights of babylights maak je me dan ook heel erg blij.

dEBORA

HAir & colorstarist

Hallo ik ben Debora. Ik heb al lange tijd een passie voor haar. Balayages en mooie kleuringen dat is waar ik van hou! Heb jij een feestje? Dan maak ik voor jou de perfecte hairdo. Het liefst zet ik je ook nog even in de make up. Maar ook voor bruidjes kun je bij mij terecht. Voor de heren hou ik van mooie hoge of lage fade. Short hair don’t care.

Jolina

Haar stylist

Hoi ik ben Jolina Empal en ik woon in Leeuwarden. Ik doe de opleiding allround kapster 3e jaars en ik werk nu 2 jaar bij K&K Kappers. Het kappersvak vind ik leuk, omdat we flexibel werk hebben. Mijn specialiteiten zijn voornamelijk mannen knippen en kleuren vind ik ook heel leuk.

MARIAN

Hair stylist allround

Hoi, ik ben Marian en ik werk al heel wat jaren bij K&K Kappers. In de salon hebben we een gezellige sfeer, zowel onder de klanten als in ons team. Creativiteit en het sociale aspect, dat is wat ons werk zo leuk maakt.
Alle behandelingen doe ik dan ook graag.

Lesley

Hair & folie stylist

Ik ben Lesley! Inmiddels ben ik al heel wat jaren aan het werk voor K&K Kappers. Ik vind mijn vak erg leuk, máár wat het vak vooral leuk maakt zijn de klanten die ik knip. Vaste klanten die al jaren bij mij komen, de gezelligheid, de fijne gesprekken en vooral het vertrouwen hebben dat ik er iets moois van maak zowel in het knippen als in het verven. Mijn specialiteiten zijn highlighten, tonen en knippen natuurlijk. Daarnaast luister ik ook graag naar jouw wensen als klant en doe ik graag wat je wil. Tot gauw!

Francisca

allround extensions

Hi, ik ben Francisca. Samen met Marian werk ik al heel lang bij K&K Kappers, zo lang dat we bijna bij de inventaris horen.
Collegialiteit en een fijne sfeer zijn voor mij de kenmerken van onze kapsalon. Ik vind eigenlijk alle behandelingen leuk om te doen, maar ik geniet echt van de metamorfose als ik de Great lengths extensions bij een klant inzet! Lang haar goed in (lange) lagen knippen doe ik ook heel graag.
Tot ziens bij K&K Kappers!

LOUZAN

Haar stylist

Ik ben Louzan en wat ik vooral leuk vindt aan mijn vak is het kleuren, dat je altijd met nieuwe mensen te maken hebt en om mensen gelukkig te maken met een mooi kapsel. K&K Kappers heeft mij hier in heel erg ondersteund met goede begeleiding en coaching. Gelukkig hebben we ook een leuke sfeer met onze collega’s waardoor ik hier goed kan groeien als kapster.

 

Johan

Eigenaar

Hallo, al bijna 30 jaar ben ik de eigenaar van K&K Kappers. Mijn naam is Johan de Wit. Ooit gestart vanuit het bedrijf van mijn ouders in de Sint Jacobsstraat op nummer 9-11. Deze kapsalon ‘Koppie Koppie’ was ruim 38 jaar geleden DE kapsalon in Noord-Nederland waar je heen moest. Mijn vader was een vooruitstrevende kapper die techniek en training 1 van de pijlers vond van het kappersvak. Hij was een grote bewonderaar van Vidal Sassoon waar hij met collega ondernemers vaak in Londen op cursus ging. Dat ik het kappersvak in rolde was niet heel logisch, maar wat ik wel wilde worden wist ik in die tijd ook niet. Maar op jonge leeftijd aan het werk (15-16 jaar) en blijkbaar lag het kappersvak mij wel. Cursussen van vele weken in o.a. Duitsland en Engeland volgenden in de opleidingsjaren en daarna. In 1992 kreeg ik de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen. Eigenwijs als ik was wilde ik voor mezelf verder in Leeuwarden waar ik toen al een aantal jaren werkte. Gestart in een pand aan de Eewal met o.a. Francisca en Marian zijn we snel weer in de Sint Jacobsstraat teruggekomen. Onze salon is niet weg te denken uit de straat. Als salon willen we kwaliteit bieden in een ontspannende en gezellige omgeving.

Welkom bij K&K Kappers!

© K&K Kappers 2022