top of page

SERVICES

Met een team van gemotiveerde ervaren collega’s maken wij de -haar- mode van vandaag en morgen.

IMG_0730.JPG

KNIPPEN
&
WASSEN

Bij onze knipbehandeling maken wij in de prijslijst onderscheid tussen dames, heren en kinderen. Onze focus tijdens de behandeling ligt niet alleen op mooi en of leuk haar op het moment, maar op een mooi, verzorgde en goed zelf te modelleren kapsel voor gemiddeld 6 tot 8 weken. Natuurlijk geldt dat voor alle behandelingen.

IMG_0733.JPG

KLEUR BEHANDELINGEN

Wij helpen jou graag bij je droomkleur of het plan om deze te bereiken. Wij geloven in gezond en sterk haar, want dit is immers de basis voor een mooie kleur. Daarom zullen wij je haar met respect en geduld behandelingen om de kwaliteit optimaal te behouden.

 

Onze kleurbehandelingen zijn altijd inclusief de verzorging voor uw haar afgestemd op de behandeling van uw haar.


In overleg kunnen wij ook de Keune Plex behandeling toevoegen

IMG_0733.JPG
PHOTO-2021-12-30-21-47-10.jpg

BRUID
ARRANGEMENT

Bij ons kan je terecht voor een prachtig kapsel (incl. make-up) voor jouw trouwdag of een andere bijzondere gelegenheid.

vinicius-amnx-amano-VFZF_pzTVBA-unsplash.jpg

EXTENSIONS

Onze focus tijdens de behandeling ligt niet op mooi en of leuk haar op dat moment. Maar op een mooi, verzorgde en goed zelf te modelleren coupe. Natuurlijk geld dat voor alle behandelingen!

Er zijn veel verschillende systemen, merken en prijzen.
De traditionele “plukjes” , maar tegenwoordig ook de “plak extensions” die je kunt hergebruiken als deze nog netjes zijn, 
maar ook de clip in extensions van Hair by Zasha en binnenkort de onzichtbare extensions van Blend Your Hair.Deze hairweft methode gaan wij binnenkort ook aanbieden. 
 Natuurlijk ben je van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek.
Bel hier voor even met de salon zodat we deze kunnen inplannen.

vinicius-amnx-amano-VFZF_pzTVBA-unsplash.jpg
Image by Baylee Gramling

KRULLEN

Heb je van jezelf krullen of een beetje slag?
Laat ons jou helpen het beste uit je krullen te halen. Tijdens een extra lange knipsessie  gaan wij samen met jou het meest uit je krullen proberen te halen. Lees hieronder hoe de behandeling in elkaar zit.

bottom of page