top of page
Search

Jezelf ontwikkelen? Dat kan bij K&K Kappers!

Updated: Jun 15, 2023

Ieder mens is verschillend en dat geldt ook voor de manier van leren. Je hebt de denker, dromer, beslisser, maar ook niet te vergeten: de doener. Een stijl waar creatievelingen veel gebruik van maken. Zo ook als haarspecialist! Bij K&K Kappers ontwikkelen we als team regelmatig door met trainingen. In deze blog vertellen we er meer over. Maar voor je verder leest, Wij zoeken per direct BBl en / of BOL startende junior stylisten. Mocht je na het lezen van deze blog denken dat lijkt me leuk neem dan contact op met ons.



Het nut van leren

Als salon willen we de klant ultiem vakwerk kunnen bieden. Niet alleen kleuren en knippen, maar ook stijlen persoonlijk laten aansluiten. Daar is creativiteit en passie nodig, maar ook kennis. Met een goede basis kom je al een heel eind. Toch veranderen functies door de jaren heen en dat geldt ook voor het kappersvak. Daarom willen we in de salon onze vaardigheden continu doorontwikkelen.


Kwaliteit leveren

Haarstylist Louzan van K&K Kappers vertelt: ‘Ik haal ontzettend veel voldoening uit mensen blij maken met een mooi kapsel. Vooral het kleuren doe ik het allerliefst en hiermee wil je natuurlijk de juiste kwaliteit leveren. In de salon word ik altijd heel goed ondersteund door een persoonlijke begeleiding en coaching. Er lopen hier leuke, ervaren salonmanagers rond, waar veel van te leren valt. Tijdens een vergadering of gewoon op een normale werkdag sparren we en wisselen we ervaringen uit. Over stilstand hoef ik mij hier geen zorgen te maken!’


Ontwikkelen

Ook haar- en kleurspecialist Oda heeft zich hier flink ontwikkeld: ‘Met mijn BBL opleiding had ik het geluk dat ik leren en werken kon combineren. Dit was voor mij de ultieme combinatie om te kunnen groeien. Ik werkte tijdens mijn opleiding al bij K&K Kappers en heb veel geleerd. Ik sta ook volledig achter de uitspraak dat je in de praktijk het meeste leert. Elke keer keken we welke doelen na te streven waren. Samen ontdekte we dat ik mijn passie het beste kon uiten in kleuren. Maar zelfs nu na al een tijd aan de slag hier te zijn, blijven we doelen stellen op allerlei vlakken van het creëren van prachtige kapsels. Echt top!’


Onze werkwijze

In onze salon zorgen we voor een open milieu, waar er dus echt ruimte is om te groeien en te blijven groeien. Natuurlijk hebben we met zijn allen al bakken met ervaring, maar om de frisse blik te behouden, komen er ook geregeld externe trainers langs. Elke kapper is gelijkgestemd en we stimuleren elkaar om in te spelen op veranderingen in de branche. De samenwerking met Keune is hierbij ook een goede toevoeging. Hier zijn ook de laatste kleur- en kniptrends en andere ontwikkelingen te vinden.


Benieuwd?

Je laten inspireren op hoe je de beste blonde kleur creëert? Of welke coupes hun intrede hebben gemaakt en hoe je deze uitvoert? Ontwikkelen houdt ons werk leuk, maar zorgt ook voor een goede kwaliteit! Ben jij benieuwd naar hoe het is om te werken in onze salon? Of ben je op zoek naar een deskundige kapper om je droomkapsel te laten creëren? Neem gerust contact met ons op!

92 views0 comments
bottom of page