top of page
Search

Zo blijft gekleurd haar zo lang mogelijk mooi

Updated: Apr 6, 2023


gekleurd-haar

Heb je net je haren laten kleuren en ben je helemaal tevreden met het resultaat? Dan wil je dat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Maar daarvoor geldt, net als voor de meeste zaken: voor niets gaat de zon op. Als je gekleurd haar graag mooi wilt houden, is het van belang om je kapsel goed te verzorgen. In dit blog daarom de belangrijkste tips om je nieuwe haarkleur optimaal in stand te houden!

De juiste producten: Keune Het is altijd goed om haarverzorgingsproducten te gebruiken die goed aansluiten op jouw haartype. Maar wanneer je haar geverfd is, is het extra kwetsbaar. Het is dan nóg belangrijker om de juiste producten te gebruiken. Het beste is daarom om een shampoo en conditioner te gebruiken die geen sulfaten en siliconen bevatten. Sulfaten drogen je haren namelijk uit en siliconen kunnen ervoor zorgen dat je haar afbreekt. En droog, beschadigd haar resulteert er weer in dat je nieuwe haarkleur sneller vervaagt. Je kunt altijd bij ons langskomen in de salon voor het juiste advies en op maat gemaakte haarverzorgingsproducten. Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van Keune: alleen het beste voor jouw haar!

Niet te vaak wassen

Wellicht is deze tip geen verrassing voor je, maar het blijft belangrijk om je haar niet te vaak te wassen. Sowieso is het verstandig om het gebruik van shampoo te beperken, om te voorkomen dat je haar uitdroogt. Maar bij gekleurd haar geldt ook: hoe vaker je het wast, hoe sneller de kleur verdwijnt. De oplossing? Keune You. Wij maken wij speciaal voor jouw haarwensen een shampoo en conditioner op maat. Deze shampoo en conditioner kan je exclusief bij ons verkrijgen.

Zo min mogelijk hitte Als je je haar mooi wilt stylen, kan het heel verleidelijk zijn om de föhn, krul- of stijltang erbij te pakken. Er zijn genoeg haarproducten die je kunnen helpen om je haar in model te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een Keune Style Salt Mousse, verzorgende olie of heat protection spray. Deze spray kan je haar te beschermen tot wel 230 graden!

K&K Kappers

Misschien heb je net je haar gekleurd, en wil je graag advies over de verzorging van je gekleurde lokken. Maar het kan ook zijn dat je je natuurlijke haar een nieuw kleurtje wilt geven. Geen vraag is te gek: je kunt met alle haar gerelateerde vragen terecht bij K&K Kappers. Naast knippen en kleuren staan we voor je klaar op het gebied van verzorging en voorzien we je van vakkundig advies. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen jouw wensen!

Kommentare


bottom of page